רישוי עסקי מזון

בשביל השקט הנפשי שלך

חלק עיקרי ברישוי עסק בתחום המזון הוא אישור משרד הבריאות למבנה המטבח על כל מרכיביו ותהליכי העבודה בו. אפקטיב ממליצה לא להתחיל בבניית בית האוכל או העסק לפני אישור התוכניות והפרשה הטכנית ע"י משרד הבריאות.

לפרטים נוספים או לקבלת הצעת מחיר

רישוי עסקים ורישוי יצרן

כל עסק בישראל צריך רישיון הפעלה מהרשות המקומית. במקרה של עסק מזון יש צורך גם לקבל חוות דעת מקדמית ממשרד הבריאות.
השאירו פרטים כאן או התקשרו ל09-7643541 לקבלת מידע אודות קבלת רישיון עסק מזון בהצלחה!
תוכן עניינים

הליך רישוי עסקים

רישוי לעסק חדש וחידוש רישיון עסק

חלק עיקרי ברישוי עסק בתחום המזון הוא אישור משרד הבריאות למבנה המטבח על כל מרכיביו ותהליכי העבודה בו.
אפקטיב ממליצה לא להתחיל בבניית בית האוכל או העסק לפני אישור התוכניות והפרשה הטכנית ע"י משרד הבריאות.
לאפקטיב ניסיון רב בסיוע לתכנון מטבחים, הכנת פרשה טכנית בשיתוף פעולה עם אדריכל העסק ואישור המטבח במשרד הבריאות לטובת קבלת רישוי עסק.
(במידת הצורך אפקטיב תספק גם שירותי אדריכל ומתכנן מטבחים לצורך תכנון המטבח)
(במידת הצורך אפקטיב תגיש העסק לרישוי עסקים כולל הכול: נגישות, חשמל, כיבוי אש וכו')

בדיקת התאמת המטבח בפועל לתוכנית המאושרת ע"י משרד הבריאות

אחד הליקויים המרכזיים כפי שעולים מדוחות ביקור משרד הבריאות הוא שהמטבח בפועל אינו תואם את התוכנית שאושרה ע"י משרד הבריאות בעבר. מצב כזה קורה לאחר מס' שנים מקבלת היתר משרד הבריאות למטבח.
העסק גדל במס' הלקוחות, במגוון המנות בתפריט אשר חלקן בכלל לא אושרו לו ברישיון העסק ולכן המטבח בפועל אינו מתאים לנפח וסוג העבודה ובהכרח רמת בטיחות המזון יורדת.
בד"כ במקרים כאלו משרד הבריאות מבטל הסכמתו למתן היתר עבודה למטבח ומדווח למשרד הבריאות ונותן לעסק לא יותר מ- 30 יום ע"מ להשיב המטבח לקדמותו או להתאימו למצב הקיים.
אפקטיב מציעה להקדים תרופה למכה ולבצע בדיקת התאמת המטבח בפועל לתוכנית המאושרת ע"י משרד הבריאות בכל מטבח שהוקם לפני למעלה מ-5 שנים או שהוספו מוצרים לתפריט/גדל נפח הפעילות בצורה משמעותית.

מי אנחנו - אפקטיב בטיחות מזון

החברה המובילה בישראל, עוסקת מאז 2002 בבקרה, מדידה, ליווי והדרכה של מערכי מזון, מטבחים ומפעלים, ע"פ עקרונות HACCP ו-ISO22000, במטרה להביא לשיפור מתמיד ברמת התברואה ובטיחות המזון למען בריאות הסועדים, בריאות הציבור ועמידה בדרישות משרד הבריאות.

אפקטיב מאמינה בגישת מערכות איכות והתאמה לעקרונות ISO22000 , HACCP ותקנות משרד הבריאות:

  • תהליך נכון מביא בסופו של דבר להגשת מוצר איכותי ונקי.
  • הדרכת רציפה של הצוות במטבחי הלקוחות.
  • חתירה לשיפור מתמיד.
  • פעולה מונעת עדיפה על פעולה מתקנת.
נגן וידאו

מוניטין וניסיון

מעל 18 שנה עם מעל 100 לקוחות בארץ ובעולם

תוצאות

כש"מדידה" היא אפקטיבית אפשר להתרכז בשיפור מתמיד!

מעטפת שירותים

מכלול כלים ניהוליים תחת קורת גג אחת

Effective Online

מערכת ניהול ומידע אינטרנטית מהמתקדמות בעולם!

היתרונות שלנו

ייחודה של אפקטיב בטיחות מזון הוא בהקניית ידע ומתן כלים ופתרונות לשיפור בטיחות המזון למען שמירה על בריאות הסועדים. פתרונות ניתנים גם במקרים בהם מבנה העסק אינו אופטימאלי ונדרשת חשיבה יצירתית למען הבטחת שמירה על בטיחות המזון. Effectiveonline (פורטל הלקוחות) מאפשר ללקוחות גישה אישית ומאובטחת לממצאים ולדו"חות. כוח האדם שלנו מורכב מווטרינרים וטכנולוגי מזון מומחים בבריאות הציבור ומובלים ע" ד"ר עודד לאור –DVM.

התועלות ללקוח

  • שמירה על בריאות הסועדים, תדמית העסק ונאמנות הלקוחות.
  •  מוכנות גבוה ביותר לביקורות משרד הבריאות והמחלקות הוטרינריות.
  •  הטמעת נהלי עבודה וסטנדרטיזציה בקרב צוות העובדים.
  •  חיסכון בעלויות מזון (food cost).
  •  שמירה על תקינות ותחזוקה יעילה של ציוד המטבח.
  •  שיפור תהליכי עבודה אל מול ספקים.
בין לקוחותינו