החברה המובילה בישראל, עוסקת מאז 2002 בבקרה, מדידה, ליווי והדרכה של מערכי מזון, מטבחים ומפעלים, ע"פ עקרונות HACCP ו-ISO22000, במטרה להביא לשיפור מתמיד ברמת התברואה ובטיחות המזון למען בריאות הסועדים, בריאות הציבור ועמידה בדרישות משרד הבריאות.
אפקטיב מאמינה בגישת מערכות איכות והתאמה לעקרונות ISO22000 , HACCP ותקנות משרד הבריאות:
- תהליך נכון מביא בסופו של דבר להגשת מוצר איכותי ונקי.
- הדרכת רציפה של הצוות במטבחי הלקוחות.
- חתירה לשיפור מתמיד.
- פעולה מונעת עדיפה על פעולה מתקנת.