אפקטיב מתכבדת להזמין נציגים מחברתכם להשתתף
בקורס אחראי בטיחות מזון – קורס מזורז ותמציתי המעניק
ידע בסיסי וחיוני לצוות המטבח.
מנהל הקורס: ד"ר עודד לאור – DVM– המנהל המדעי של חברת אפקטיב.
המטרה: הכשרת אחראי בטיחות מזון למטבח.
קהל היעד: זכיינים / מנהלי מסעדות / מנהלי מטבח / שפים / טבחים.
משך הקורס: מפגש אחד – 4 שעות.
עלות הקורס: 700 ₪
מבצע למשתתף :בקורס פרונטאלי – 400₪ למשתתף,ללקוח אפקטיב ₪300
באמצעות הזום – המחיר 250 ₪ למשתתף ללקוח אפקטיב 150 ₪.
(תשלום מראש באמצעות כ.אשראי).