קורס אחראי בטיחות מזון

אפקטיב אקדמי

קורס אחראי בטיחות מזון

אפקטיב מתכבדת להזמין נציגים מחברתכם להשתתף

בקורס אחראי בטיחות מזון – קורס מזורז ותמציתי המעניק

ידע בסיסי וחיוני לצוות המטבח.

מנהל הקורס: ד"ר עודד לאור – DVM– המנהל המדעי של חברת אפקטיב.

המטרה: הכשרת אחראי בטיחות מזון למטבח.

קהל היעד: זכיינים / מנהלי מסעדות / מנהלי מטבח / שפים / טבחים.

משך הקורס: מפגש אחד – 4 שעות.

עלות הקורס: 700 ₪  

מבצע למשתתף  :בקורס פרונטאלי – 400₪ למשתתף,ללקוח אפקטיב 300 

באמצעות הזום – המחיר 250 ₪ למשתתף ללקוח אפקטיב  150 ₪.

                         

(תשלום מראש באמצעות כ.אשראי).

תוכנית הקורס

הקדמה – מהי בטיחות מזון

גורמי מחלות שמקורם במזון

גורמי תחלואה לפי סוגי מזון

עקרונות השמירה על בטיחות מזון

עקרונות בסיסיים במיקרוביולוגיה

החיידקים העיקריים מחוללי מחלות

גורמי זיהום

דרישות החוק ותקנות רישוי עסקים

 

למסיימים בהצלחה תינתן תעודת השתתפות מטעם ביה"ס לבטיחות מזון של חברת אפקטיב.

מועד הקורס הקרוב: תאריכי הקורס הקרוב טרם נקבעו אך ניתן להשאיר פרטי מתעניין בקישור הרצ"ב.

מקום עריכת הקורס: משרדי אפקטיב התע"ש 20 כפ"ס או באמצעות הזום.

 

מלא הפרטים המבוקשים, נציגנו יתקשר אליך עד 24 שעות להשלמת ההרשמה ויעדכן לגבי מועד הקורס הקרוב.