ע"פ תקנות משרד הבריאות נדרש "נאמן תברואה ובטיחות מזון" בכל שעות הפעילות. חברת אפקטיב מתכבדת להזמין אתכם להשתתף בקורס "נאמן בטיחות מזון", קורס מקיף, מוכר ע"י משרד הבריאות, המקנה בסיס ידע חיוני לצוות המטבח.
ע"פ תקנות משרד הבריאות נדרש "נאמן תברואה ובטיחות מזון" בכל שעות הפעילות. חברת אפקטיב מתכבדת להזמין אתכם להשתתף בקורס "נאמן בטיחות מזון", קורס מקיף, מוכר ע"י משרד הבריאות, המקנה בסיס ידע חיוני לצוות המטבח.
מנהל הקורס : ד"ר עודד לאור DVM – – המנהל המדעי של חברת אפקטיב.
המטרה: הכשרת נאמן בטיחות מזון למטבח.
קהל היעד: זכיינים / מנהלי מסעדות / מנהלי מטבח / שפים / טבחים.
משך הקורס: 24 שעות ( 4 מפגשים בני כ 6 שעות כ"א).
מועד לפתיחת הקורס הקרוב: 4 למרץ 9:00-15:00
המשך הקורס בתאריכים הבאים: 11.03.25, 18.03.25 ו-25.03.25 (סה"כ 4 מפגשים)
מקום עריכת הקורס: מכון מופ"ת קרית החינוך ת"א. שושנה פרסיץ 13, תל אביב.
עלות הקורס 2450: ₪ כולל מע"מ (למשתתף)
ללקוחותינו/ללקוחות להם מס' משתתפים ולנרשמים מראש עד 15.08.2024 – עלות הקורס 1800 ₪ כולל מע"מ
מחלות שמקורן במזון – גורמים, דרכי כניסה, דרכי העברה, הדבקה, והתפשטות במטבח.
בתום הקורס יתקיים מבחן של משרד הבריאות.
עמידה במבחן מקנה תעודה של נאמן בטיחות מזון
מטעם משרד הבריאות
מלא הפרטים המבוקשים ונציג מטעמנו יצור עמכם קשר
מניסיוננו ברוב העסקים קיים הרצון לשמור על רמת בטיחות גבוהה אך יש פער בין הידע הנדרש לידע בפועל, לכן כמו בכל תחום יש משמעות רבה לנושא ההדרכה.
אפקטיב מאמינה שעובד המבין את חשיבות השמירה על בטיחות המזון במטבח למען שמירה על בריאות הסועדים יעשה עבודתו בנאמנות ובמקצועיות רבה יותר. חלק מהידע הנדרש מסופק ע"י אפקטיב באופן שוטף ע"י בקרות, תיקון ליקויים, הסברים תוך כדי בקרה וכו' על מנת להעשיר ולהעמיק את הידע יש לבצע גם הדרכות פרונטאליות מסודרות ע"י מרצה מוסמך.
יתרונה הגדול של אפקטיב הוא ביכולת לשלב בין הלכה למעשה. היום יום של אפקטיב עוסק בסיוע מעשי לבתי אוכל לשפר את רמת בטיחות המזון שלהם תוך הבנה אמיתית ומתן פתרונות שוטפים.
ע"פ תקנות משרד הבריאות, בכל עסק הסעדה ובכל שעות הפעילות חייב להיות לפחות עובד אחד לו הסמכת "נאמן בטיחות מזון" .
קורס בן כ 25 שעות הנערך ב 4-6 מפגשים בני 4-6 שעות כ"א. הקורס מועבר ע"י וטרינרים וטכנולוגי מזון של אפקטיב המומחים בבריאות הציבור בניהולו של ד"ר עודד לאור.
קורס זה בהסמכת משרד הבריאות, מבחן מטעם משרד הבריאות ותעודת השתתפות מטעם משרד הבריאות
כל הקורסים יכולים להיות אישיים במסגרת קבוצת מודרכים או קורסים אקסקלוסיביים לארגונים.
קורס בן 4 שעות הנערך באולם ההרצאות של אפקטיב כפ"ס. הקורס מיועד לעובדי לקוחותינו וגם לעובדי לקוחות פוטנציאליים ולכל מי שמתעניין. הקורס מותאם לאוכלוסיות ייעודיות : קורס כללי, הנהלה, שפים, מנהלי מטבח, עובדי מטבח.
תעודת "אחראי בטיחות מזון" – תינתן לכל משתתף שיסיים הקורס בהצלחה.
כל בקרות בטיחות המזון השוטפות המבוצעות ע"י אפקטיב משולבות הדרכה וגם נקראות "בקרות בטיחות מזון בתהליך משולבת הדרכה". הבקרה עצמה נעשית יחד עם נציג הנהלת המטבח ובעלי תפקידים במטבח המקבלים הסבר מהם הליקויים, מהן הסכנות ומהם דרכי הפיתרון.
הדרכה בת כשעתיים (משך ההדרכה מותאם לבקשת הלקוח) בבית הלקוח מותאמת לדרג המודרכים (עובדי מטבח, שפים, מנהלי מטח, הנהלה)
ההדרכה מלווה במצגת, בתמונות ממטבח הלקוח להמחשה, יצירת עניין ודוגמאות לעשה ואל תעשה במטבח. כל משתתף בקורס יקבל תעודת השתתפות מטעם אפקטיב והעסק המודרך.
ד"ר עודד לאור מרבה להשתתף כמרצה בכנסים ובאירועים העוסקים בעולם המסעדנות,המלונאות,מפעלים. בהרצאות אלו ניתנים דגשים בנושאי בטיחות המזון השונים וכן מלווים בהצגת שיטות העבודה הלכה למעשה של "אפקטיב בטיחות מזון " למען סיוע למטבחים השונים לשפר רמת בטיחות המזון בהם וליצור נהלי עבודה שיטתיים.