ע"פ תקנות משרד הבריאות נדרש "נאמן תברואה ובטיחות מזון" בכל שעות הפעילות.
חברת אפקטיב מתכבדת להזמין אתכם להשתתף בקורס "נאמן בטיחות מזון", קורס מקיף, מוכר ע"י משרד הבריאות, המקנה בסיס ידע חיוני לצוות המטבח.
מנהל הקורס : ד"ר עודד לאור DVM – – המנהל המדעי של חברת אפקטיב.
המטרה: הכשרת נאמן בטיחות מזון למטבח.
קהל היעד: זכיינים / מנהלי מסעדות / מנהלי מטבח / שפים / טבחים.
משך הקורס: 24 שעות ( 4 מפגשים בני כ 6 שעות כ"א).
מועד לפתיחת הקורס הקרוב: מרץ
מקום עריכת הקורס: מכון מופ"ת קרית החינוך ת"א. שושנה פרסיץ 13, תל אביב.
עלות הקורס 2450: ₪ כולל מע"מ (למשתתף)
ללקוחותינו/ללקוחות להם מס' משתתפים ולנרשמים מראש עד 15.02.2025 – עלות הקורס 1800 ₪ כולל מע"מ
מחלות שמקורן במזון – גורמים, דרכי כניסה, דרכי העברה, הדבקה, והתפשטות במטבח.
בתום הקורס יתקיים מבחן של משרד הבריאות.
עמידה במבחן מקנה תעודה של נאמן בטיחות מזון
מטעם משרד הבריאות
מלא הפרטים המבוקשים ונציג מטעמנו יצור עמכם קשר
כל עסק בישראל צריך רישיון הפעלה מהרשות המקומית. במקרה של עסק מזון יש צורך גם לקבל חוות דעת מקדמית ממשרד הבריאות. חלק עיקרי ברישוי עסק בתחום המזון הוא אישור משרד הבריאות למבנה המטבח על כל מרכיביו ותהליכי העבודה בו.
אפקטיב ממליצה לא להתחיל בבניית בית האוכל או העסק לפני אישור התוכניות והפרשה הטכנית ע"י משרד הבריאות.
לאפקטיב ניסיון רב בסיוע לתכנון מטבחים, הכנת פרשה טכנית בשיתוף פעולה עם אדריכל העסק ואישור המטבח במשרד הבריאות לטובת קבלת רישוי עסק.
(במידת הצורך אפקטיב תספק גם שירותי אדריכל ומתכנן מטבחים לצורך תכנון המטבח)
(במידת הצורך אפקטיב תגיש העסק לרישוי עסקים כולל הכול: נגישות, חשמל, כיבוי אש וכו').
אחד הליקויים המרכזיים כפי שעולים מדוחות ביקור משרד הבריאות הוא שהמטבח בפועל אינו תואם את התוכנית שאושרה ע"י משרד הבריאות בעבר. מצב כזה קורה לאחר מס' שנים מקבלת היתר משרד הבריאות למטבח. העסק גדל במס' הלקוחות, במגוון המנות בתפריט אשר חלקן בכלל לא אושרו לו ברישיון העסק ולכן המטבח בפועל אינו מתאים לנפח וסוג העבודה ובהכרח רמת בטיחות המזון יורדת.
בחודש נובמבר נקיים באילת קורס " נאמן בטיחות מזון" בהסמכת משרד הבריאות.
ע"פ תקנות משרד הבריאות נדרש "נאמן תברואה ובטיחות מזון" בכל שעות הפעילות.
חשוב מכך, נוכחות נאמן בטיחות מזון משפרת את רמת בטיחות המזון בעסק למען "בריאות האורחים"
מנהל הקורס : ד"ר עודד לאור DVM – המנהל המדעי של חברת אפקטיב.
המטרה: הכשרת נאמן בטיחות מזון למטבח.
קהל היעד: מנהלי תפעול, מנהלי מזון ומשקאות, שפים, מנהלי מטבחים, צ'יף סטיוארט, עובי מטבח ועוד.
משך הקורס: 3 ימים רצופים במשך 8 שעות כל אחד.
תאריכי הקורס הקרוב: 13-15/05/25 בשעות 9:00 עד 17:00
מקום עריכת הקורס: אולם הרצאות באילת עליו נעדכן בהקדם
עלות הקורס: ₪1900 כולל מע"מ במקום ₪2200 (למשתתף)
מחיר מיוחד לרושמים 2 משתתפים ומעלה.